Over ons

Bouw-en aannemersbedrijf Vlaar is gevestigd in Hensbroek, gelegen in de regio West-Friesland.

Vakkundig en veelzijdig in woning- en utiliteitsbouw sinds 1978.

Wij bouwen om de wensen van de klanten heen en doen dit budgettair gericht. Ook de agrarische wereld is voor ons bekend terrein, wij zijn met name gespecialiseerd in diverse bewaarplaatsen, koelcellen of stookcellen. Heeft u een losse kavel gekocht en wilt u hierop uw droomhuis realiseren. Ook dit kan bouwbedrijf Vlaar voor u realiseren.

Wilt u een uitgebreid advies of een gesprek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 0226-452494.

BouwGarant

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw. Circa 1800 bouwbedrijven voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden zij periodiek getoetst. Bovendien kunt u als u werkt met een BouwGarant-aannemer de VerBOUWgarantie afsluiten.

Deelname aan BouwGarant is niet vrijblijvend. Deelnemers dienen onder andere te beschikken over het Aannemersdiploma en minimaal twee jaar te zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Alle bedrijven worden in de praktijk getoetst.

Met een BouwGarant-aannemer heeft u de volgende zekerheden:

1. Juiste diploma’s en verzekeringen
Iedereen kan zich aannemer noemen, maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.

2. Aantoonbare ervaring
BouwGarant-aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze u goed adviseren.

3. Duidelijke afspraken
De BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

4. Kwaliteitscontroles
BouwGarant-aannemers worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.

5. Garantie
U kunt kiezen voor extra zekerheid door garantie af te sluiten. Mocht uw aannemer failliet gaan, dan heeft u de zekerheid dat het werk wordt afgebouwd. Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van deze garantie.

6. Uitgebreide klachtregeling
BouwGarant kent een uitgebreide regeling waarbij het snel en adequaat oplossen van de klacht centraal staat. De BouwGarant Quick Scan is hier een voorbeeld van, hierbij doet een onafhankelijk deskundige op locatie een bindende uitspraak.

7. Geschillencommissie
Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer? En u komt er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door BouwGarant. Dan kunt u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.

Meer informatie

Volandis (voorheen Fundeon)

Volandis is het nieuwe kennis- en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de bouw en infrasector. Volandis vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Meer informatie

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk.

Meer informatie